Eladó üdülő/nyaraló Balmazújváros 6 000 000 Ft

Leírás

Az udvar 10x18 m-es telek, melyen helyet kapott a főépület, illetve egy kinti WC és tároló helyiség is kialakításra került.
Az ingatlan 150 cm vastag betonalapon és tégla falazattal épült. Összesen 18 m2 alapterületű, amely egy szobát foglal magába, innen lehet feljutni a szigetelt tetőtérbe, továbbá egy pince-tároló helység is kialakításra került.
A ház félkész állapotban van, azonban már elvégeztek néhány fontos felújítást. Az épület új nyílászárókat és tetőt kapott, valamint szigetelést is a tetőtérben. A villanyhálózat is újra lett fűzve, így a szükséges műszaki alapok adottak.
Telken belül megtalálható víz, amely hidroforral működik, illetve a parton saját stég is rendelkezésre áll. A terület rendezett és gondozott (10 m-es partszakasz).
Az ingatlan ideális választás horgászoknak, hiszen a túlparton nincsenek lakóépületek, így nyugodt környezet várja az itt pihenni vágyókat.














Balmazújváros, Keleti, Keleti-főcsatorna, nyaraló, horgász, horgászat, peca, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Hajdú-Bihar

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 6 000 000 Ft
Méret: 18 négyzetméter
Azonosító: 11239049
Telek: 180 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra