Eladó üdülő/nyaraló Csopak 150 000 000 Ft

Leírás

CSOPAKON IGÉNYESEN KIVITELEZETT, HANGULATOS, PANORÁMÁS HÁZ ÉS PINCE-PRÉSHÁZ ELADÓ
Csopakon kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú téglaépítésű házat. A telken egy újszerű borospince + présház is áll. Igazi Balaton felvidéki hangulatú kis birtok.

A 120 nm-es, 5 szobás ház jó állapotú, ízlésesen berendezett, minőségi, autentikus ingatlan. A földszinten a következő helyiségek kerültek kialakításra : előtér, konyha, kamra, nappali, étkező és egy hálószoba, a tetőtérben pedig egy nappali és abból nyíló két hálószoba. A nappaliban egy épített téglakemence biztosítja a fűtést, de sütés-főzésre is használható. A ház klimatizált. Fűtése elektromos panelokkal megoldott.

A közelmúltban fejeződött be a telken a pince-présház építése, melyhez a bejáratnál egy pergola csatlakozik és ad árnyékot a forró nyári napokon.
Az épített teraszról szép balatoni panorámában gyönyörködhetünk. Itt egy fával fűthető fürdődézsa is elhelyezésre került.

A 2218 nm-es telekre elektromosan mozgatott kapun keresztül lehet belépni. Szépen gondozott szőlő és termő gyümölcsfák állnak rajta. Bővizű kút biztosítja a növények öntözését.

Tulajdoni lapon: zártkert, „Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület”
Mk – kertes mezőgazdasági övezet
Elhelyezkedése: strand 2,4 km, vasútállomás 1,8 km, füredi bevásárlóközpont 2,6 km távolságra elérhető.

Csopak Balatonfüred felől a 71-es úton, vagy Veszprém felől a Nosztori völgyön keresztül megközelíthető Balaton-parti település. Strandja az egyik legnépszerűbb a Balaton Riviérán. A térség legjobb borászatai közül többnek is Csopak a székhelye.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 150 000 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11120828
Telek: 2218 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra