Eladó üdülő/nyaraló Délegyháza 23 000 000 Ft

Leírás

Fedezze fel ezt az idilli, vízpart közeli nyaralót, mely Délegyháza csendes, átmenő forgalomtól mentes részén található. Az 1990-ben épült fa szerkezetű ingatlan, melynek mérete tökéletes választás lehet azok számára, akik egy kis menedéket keresnek a város zajától. Eladásra kínálva, az ingatlan nemcsak helyszíne, hanem kényelme és funkciói által is kiváló befektetés.

A nyaraló jól megtervezett alaprajza két szobát, konyhát étkezővel, valamint egy zuhanyzós WC-t foglal magában egy praktikusan kialakított helyiségben. Az elektromos fűtési rendszer biztosítja, hogy a hűvösebb napokon is kényelmes maradjon az otthon. A fényviszonyokról nem szükséges aggódni; a jó fényviszonyok garantálják, hogy az ingatlan világos és barátságos legyen a nap folyamán.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját fúrt kút is, ami nemcsak kényelmi, hanem gazdaságossági szempontból is előnyös, továbbá rendelkezésre áll villany, míg a csatorna és a gáz az utcában található, könnyen hozzáférhető.

Külső területét tekintve, a kertre nyíló kilátás pihentető és nyugtató atmoszférát kölcsönöz, amely tökéletes hely azok számára, akik szeretnének elszakadni a mindennapos stressztől, és élvezni a természet közelségét. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik egy csendes, békés helyet keresnek pihenésre, hétvégék eltöltésére vagy akár inspirációk gyűjtésére is.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját nyaralójuk legyen a festői Délegyházán, ahol a természet közelsége és a modern kényelem tökéletes összhangban van. Forduljon hozzám bizalommal az ingatlan megtekintéséért és további részletekért!
Érd.:Sohan Ágnes +36 70 3852599

Referencia szám: HZ092901-NOK

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 23 000 000 Ft
Méret: 35 négyzetméter
Azonosító: 11385931
Irodai azonosító: HZ092901-4639910
Telek: 259 Négyzetméter
Építőanyag: Fa
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Térkép


Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra