Eladó üdülő/nyaraló Dunaalmás 37 900 000 Ft

Leírás

Eladó Hétvégi ház Dunaalmáson!

Vételre kínál a DOT-ING iroda Dunaalmás Füzi hegyen nyugodt, idilli környezetben egy hangulatos hétvégi házat festői Dunára néző panorámával.
Ha szereti a csendet és a természetet, vágyik a pihenésre, ez a ház minden adottságával tökéletes választás lehet Önnek.

Az ingatlanról bővebben:

A ház 3 szintes, 2500m2-es telken helyezkedik el.. Az alsó szinten található egy szoba, konyha és egy pince, ami jelenleg mosókonyhaként funkcionál. A középső szinten egy nagyobb tágas szoba, kis konyhával, fürdővel, a legfelső szinten 2 felújított hálószoba kapott helyet új nyílászárokkal és laminált parkettával.
A középső szinten található egy fa tüzelésű kályha, ami lehetőséget kínál arra hogy a hidegebb napokon is megfelelő legyen a hőmérséklet és hangulatos legyen a légkör.
A szintek kívülről és belülről is átjárhatók.
Az ingatlan közművesített, a kert végében található egy ásott kút, ami rá van kötve a házi vízmű rendszerre.

Műszaki tartalom:
Az épület falazata masszív téglából készült, tetőfedése pala. A pala tető hagyományos és időtálló megoldás, amely jól ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartamot biztosít. Emellett a pala tető kiválóan illeszkedik a környező természeti környezethez.

Az ingatlanhoz tartozik egy gyümölcsfákkal gazdagított tágas kert, és egy egyedi sziklakert is ami esztétikus kialakítása miatt, lehetőséget nyújt dísznövények vagy különleges kerti dekorációk elhelyezésére.

Megközelíthetőség:
Könnyen megközelíthető, a Füzi hegy első utcájában helyezkedik el, a Csillagösvény utcában.


Ha a természet közelségében szeretne élni vagy hétvégézni, és egy gyönyörű környezetben pihenni, akkor ez a hétvégi ház tökéletes választás lehet az Ön és családja számára. Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk a további részletekért és a megtekintésért. Irodánk teljes körű ingyenes hitelszűrést kínál az összes Bank ajánlatából, Csok, Babaváróhitelben is segítünk.

Érd: Prekop Dorottya 06205709738

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 37 900 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11303507
Irodai azonosító: 7954
Cím: Dunaalmás
Telek: 2500 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Üdülő
Egész szobák: 3

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra