Eladó üdülő/nyaraló Győr 14 900 000 Ft

Leírás

Győr – Moson – Sopron megyében, Győrben, a Banai úti kertek üdülőövezetben, az Ipari Park szomszédságában egy téglaszerkezetű (30 cm vastag), 1986-ban épült, cseréptetős, fagerendás, béléstestes és beton gerendás, téliesített jó állapotú nyaraló 835 m2-es telekkel együtt eladó. (A telekrész szélessége kb. 9 méter, a hosszúsága kb. 93 méteres.)

A nyaraló elosztása: 1 szoba (kb. 12 m2), pince (kb. 12 m2), fedett terasz (kb. 4 m2) és tetőtér beépítési lehetőség (kb. 18 m2). Az épület téliesített. A fűtésről vaskályha gondoskodik. A főzés gázpalackról megoldott. A nyílászáró faablak. A szoba műpadlóval burkolt. Az épület átalakítással állandó lakhatásra is alkalmassá tehető. (Jelenleg nincsen fürdő kialakítva, csak kerti WC van).

Átalakítási lehetőségek:

- A főépület mellett téglafalazatú tárolók és nyári konyha is van, amely melléképületeket konyhára és fürdőszobára lehet átalakítani. A pince és a tetőtér is beépíthető.

- A telken bő vizű (kb. 40 méter mély) fúrt kút van, amelyből jó minőségű mélykút szivattyú szállítja a vizet a felszínre, amelyre hidrofor vagy víz áramlás szabályozó bekötése esetén a vezetékes vízellátás megoldható.

A telek télen – nyáron jól és könnyen megközelíthető kavicsos / földes úton.

Az egész telek rendszeresen gondozott, amelyen több jól termő gyümölcsfák vannak: 2 db meggyfa, 2 db almafa, 1 db körtefa, 1 db cseresznyefa, 1 db diófa, 2 db mandulafa, 8 db barackfa, valamint 2 db fenyőfa és több tuja is. Több mint 100 db tő, több soros, kordonos szőlő is rendelkezésre áll, amelyet az alábbi fajták alkotják: olasz rizling, szürkebarát, otelló, csemege stb. Veteményezési és konyhakert kialakítására is van lehetőség.

Kiváló lehetőség természetkedvelők számára, akik el akarnak menekülni a nagyváros zajától, valamint pihenni, kikapcsolódni, kertészkedni szeretnének városhoz közeli, mégis egy nyugodt, rendezett környéken. Alkalmat adhat pl. grillezésre és családi összejövetelekre, vagy az épület átalakításával állandó lakható állapotúra alakítható, ezért hosszabb távon akár bérbe is adható.

Az ingatlan művelési ág alól kivont, valamint per és tehermentes. Megvásárlását követően megegyezés szerint akár azonnal birtokba vehető.

A nyaraló és telek irányára: 14.900.000 Ft. (A kert minden felszereléssel együtt eladó, amelyet a vételár tartalmaz.)

Amennyiben ez a GYŐR – BANAI ÚTI KERTEK városrészen található ZÁRTKERTI NYARALÓ felkeltette érdeklődését, megtekintés vagy kérdés esetén hívjon bizalommal a hét bármelyik napján.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 14 900 000 Ft
Méret: 20 négyzetméter
Azonosító: 11155146
Irodai azonosító: 293502
Telek: 835 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Üdülő
Egész szobák: 1

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra