Eladó üdülő/nyaraló Nagykapornak 3 600 000 Ft

Leírás

Zalaegerszegtől alig 14 km-re, Nagykapornak szőlőhegyén kínálom megvételre ezt az egymással szomszédos, összesen 4 020 nm-es birtokot. Két helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan, a murvás/kavicsos út egyik- illetve másik oldalán található (majdnem szemben egymással).

Egy 2 618 nm-es szántó művelési ágban lévő ingatlanon találhatjuk a vegyes falazatú (vályog, kő, tégla), felújítandó épületet, a terület nagy része jelenleg fás, bokros. A házban egy 10,67 nm-es szoba és egy 9,27 nm-es borospince van.

A másik, 1 402 nm-es ingatlanon 150-200 db gyümölcsfa található (alma, szilva, barack, körte, naspolya) illetve szőlő, telekkönyvi besorolása: kert 460 nm, szőlő 410 nm, kert 532 nm.

A fűtés egyenlőre hagyományos módon van megoldva, a vízellátást házi vízmű-rendszerrel lehetne biztosítani vagy kútfúrással, a villamosenergiát napelemmel vagy a hálózatra történő csatlakozással. A területről csodaszép panoráma tárul elénk mind a két irányba.

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosé. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 3 600 000 Ft
Méret: 20 négyzetméter
Azonosító: 10947141
Telek: 4020 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra