Eladó üdülő/nyaraló Örvényes 119 000 000 Ft

Leírás

KIVÉTELES LEHETŐSÉG ÖRVÉNYESEN – PARTKÖZELI ÚJSZERŰ NYARALÓ TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ

Örvényes üdülő övezetében, a szabadstrandtól 400 m távolságra vált eladóvá ez a 2020-ban épült nyaraló, amely esztétikus és minőségi anyagok felhasználásával épült. A házat optimális helyiség elosztás, letisztult színválasztás, tágas és világos terek jellemzik.

A vételár a teljes berendezést, bútorzatot és gépesítést is tartalmazza. Mindez a remek elhelyezkedéssel és a gyors birtokbaadás lehetőségével együtt nagyszerű lehetőséget biztosít új tulajdonosának, hogy már az idei nyarat ebben a hangulatos nyaralóban tölthesse. A ház állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas.

Az épület 100 m2 bruttó alapterületű, földszintes, 1+2 szobás, duplakomfortos kialakítású. Nagy méretű, 17,25 m2-es fedett terasszal rendelkezik, ahonnan a Balaton víztükre is látszik.

A ház fűtését egy Immergas Victrix kondenzációs kazán biztosítja, a hőleadás padlófűtéssel és radiátorokkal megoldott. Gree klíma is elhelyezésre került.

A telek 521 m2, 20 m utcafronti szélességű, összközműves, rendezett, parkosított. Locsoló mérő garantálja a gazdaságos öntözést. Egy 20 m2-es, félig nyitott és zárható résszel is rendelkező, egyedi faépítésű, ízléses tároló és egy sütögető hely is megtalálható a kertben.

Az udvaron 3 személyautó elhelyezésére van lehetőség, a kapu motorral működtethető.

A ház műszaki tartalma: ytong téglából épült, 10cm-es Nikecell szigeteléssel.
a nyílászárók 3 rétegű, rejtett redőnyös, nyitható szúnyoghálós, műanyag gyártásúak. A tető Bramac tetőfedésű. „B” energetikával rendelkezik.

Az ingatlan tulajdoni lapon: belterület, „kivett üdülőépület, udvar” megnevezésű, 1/1 tulajdon, tehermentes. Gyors birtokba adás lehetséges.

A Balaton északi partján, a Tihanyi-félsziget közelében fekvő Örvényest körülöleli a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, melyben kellemes túrákat lehet tenni: például az Örvényesi Séd völgyébe, északra, az őstölgyesbe, a Zádorvár romjaihoz, és itt található a Balaton-felvidék egyik legszebb ipartörténeti emléke a máig működőképes vízimalom.
Szép fekvésű és csendes az Örvényesi strand is, ahol nem kell belépődíjat fizetni. A szabadstrand 2021 nyarától - Uniós forrásból- teljesen megújult. 2023-ban 4 csillagos zászlót kapott a Kék Hullám strandminősítésen.

Örvényes az északi part értékes, hamisítatlan Balaton felvidéki hangulatú települése, természeti-, táji értékekben igen gazdag. Ez adja a település báját, és jó célponttá teszi a kevésbé zsúfolt és kevésbé hangos üdülőhelyet vagy állandó lakóhelyet keresőknek. Ugyanakkor Balatonfüred és Tihany közelsége biztosítja a pillanatok alatt elérhető infrastruktúrát, kulturális és sportolási lehetőségeket.
A füredi bevásárlási lehetőség (Tesco, Spar) 7,5 km, a szabadstrand 400 m, a sajkodi strand 5,5 km, vasútállomás 600 m, buszmegálló, kisbolt 800 m távolságra elérhető.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.
Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11387554
Telek: 521 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra