Eladó üdülő/nyaraló Ráckeve 140 000 000 Ft

Leírás

Szálláshely-szolgáltatók, befektetők, nagy családok figyelem!
Eladó egy lenyűgöző, 3 lakásos, közvetlen vízparti ingatlan Ráckevén, Pest megyében, amely kiváló lehetőséget nyújt több generáció együttélésére vagy akár befektetési célra is.
A telek mérete 1 071 négyzetméter, melyen három egyforma, fa szerkezetű, gerendaházas lakás kap helyet, mindegyik dunai panorámával büszkélkedhet.Az egyes lakásokat úgy tervezték, hogy maximálisan kiszolgálják a modern kor igényeit, mind a funkcionalitás, mind az esztétika terén. Mindhárom lakás 100 nm feletti és rendelkezik egy nappalival, egy étkező konyhával, egy spejzzel, továbbá minden lakáshoz tartozik 2-3 hálószoba és 2 fürdőszoba, összesen tehát a teljes ingatlanon belül 7 hálószoba és 6 fürdőszoba áll rendelkezésre.
Helyiségek:
- 3 nappali-konyha.étkező
- 3 kamra
- 7 hálószoba
- 6 fürdőszoba
Extrák:
- 40 méteres partszakasz
- 2 stég
- 2 fedett kocsibeálló
- 3 gépesített konyhabútor
- 3 kandalló
- 7 klíma
Különlegességét tovább növeli, hogy az ingatlanhoz kettő fedett kocsibeálló tartozik, mely több autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.
A vízparti életformát két stég is támogatja, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, emellett tökéletes helyszínt biztosítanak a vízi sportok kedvelőinek vagy akár csak a vízparti pihenés szerelmeseinek.
Ez az ingatlan nem csak otthont, hanem egyedi életérzést is kínál a leendő tulajdonosoknak.
Ráckeve varázslatos közelsége a fővároshoz, mégis távol annak zűrzavarából, ideális választást jelent azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, mégis szeretnének közel lenni a nagyvárosi kényelmi szolgáltatásokhoz.
Ha Ön egy igazán különleges ingatlant keres, ahol generációk élhetnek együtt harmóniában, kapcsolatban a természettel, miközben élvezhetik a modern kényelem minden előnyét, ne keressen tovább!
Legyen az új otthona vagy beruházása Ráckeve gyönyörű partjánál, tegyen szert erre a ritka kincsre, amely minden elvárásnak megfelel!Kérdés esetén szívesen áll rendelkezésre a Duna House csapata!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 140 000 000 Ft
Méret: 350 négyzetméter
Azonosító: 11373909
Irodai azonosító: HZ038325-4621772
Telek: 1071 Négyzetméter
Építőanyag: Fa
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 1

Térkép


Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra