Eladó üdülő/nyaraló Sásd 4 590 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG! CSODÁLATOS PANORÁMA! HÉTVÉGI HÁZNAK IS!

Sásd városától 2 percre, csendes madárcsicsergős, erdőközeli környezetben kínálom megvételre ezt a csodálatos kis szőlőbirtokot.
Az 1120 nm-es területen 5 sor, elsősorban borszőlő ültetvény található. A terület füvesített, így a gondozása nem jelent nagy gondott a kevés szabadidővel rendelkezők számára sem.
A házacska előtt egy csodálatos keleti fekvésű terasz teszi felejthetetlenné a kellemes beszélgetéseket, borozgatásokat.
Az épület alsó szintjén található a fűthető konyha és a borkészítés céljait is szolgáló közlekedő. Ez utóbbiból tudjuk a tetőtéri szobát megközelíteni.
A tető ferdesége ad különleges hangulatot ennek a helyiségnek. A teraszról nyíló panorámát is felülmúlja az a látvány, ami elénk tárul, ha kitekintünk az ablakon.
A ház téglából épült, betongerendás, cserép fedésű. A ház mellett bő vízű furt kút található. Amennyiben szükség van rá, a kút jó alap ház vízzel való ellátásához.
A kis birtok aszfaltos úton megközelíthető. CSupán az utolsó néhány méter murvás, de az is jól járható szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. A város központ 10 percre található autóval. A legközelebbi buszmegálló 10-15 perc járásnyira van.
Sásd városában minden infrastuktúra megtalálható, ami a kényelmes életvitelhez szükséges.

Referencia szám: HZ053118

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 4 590 000 Ft
Méret: 30 négyzetméter
Azonosító: 11368620
Irodai azonosító: HZ053118-4612184
Telek: 1121 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra