Eladó üdülő/nyaraló Szentgyörgyvár 7 600 000 Ft

Leírás

Keszthelytől alig 8 km-re, Szentgyörgyvár szőlőhegyén kínálom megvételre ezt a 3 712 nm-es birtokot. A területről csodaszép panoráma tárul elénk, rendkívül jó az elhelyezkedése, szomszédmentesnek mondható. Igény esetén a szomszédos telekkel is bővíthető lehet a terület.

A vegyes falazatú (kő és vályog) épületben egy 10,64 nm-es szoba, egy 8,59 nm-es borospince helyiségek találhatóak, illetve épült hozzá egy 10,08 nm-es fedett terasz.
A fűtés hagyományos módon megoldható, villany az útról beköthető. Vezetékes víz, kút nincs, a vízellátást ciszternával/kútfúrással lehetne biztosítani.
A terület szépen gondozott, az alsó része szántóként van hasznosítva jelenleg, fent szőlő található, illetve gyümölcsös, a föld veteményezésre kiválóan alkalmas.

A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosé, egy helyrajzi számon van nyilvántartva. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!

Telekkönyvi besorolása:
szántó és gazdasági épület - 2 385 nm
szőlő - 842 nm
gyümölcsös - 485 nm

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként. Budapestről közvetlen buszjárat érkezik a településre, valamint a sármelléki repülőtér is csupán 10 perces autóútra van!
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 7 600 000 Ft
Méret: 20 négyzetméter
Azonosító: 11235171
Telek: 3712 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra