Eladó üdülő/nyaraló Tahitótfalu 29 900 000 Ft

Leírás

Budapesttől 30 km-re, Tahitótfalu belterületén (Szentendrei-szigeten) van egy csendes, nagyon zöld, közkedvelt utca, ahol biztos gáttal védett Duna-part, ártéri erdő mellett, tiszta és hűs a levegő, sokféle madár és a mókus a látogatónk, nincs átmenő forgalom!

Ebben a csodás, nyugodt természeti környezetben, 488 nm-es összközműves saroktelken, jelenleg hétvégi házként bejegyzett, bruttó 52 nm-es, nettó 36 nm-es téglaépítésű ház eladó. Helyiségek: nappali +konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, 2 kisebb hálószoba, 14,5 nm terasz.

A ház 1970-ben épült, jelen állapotában is használható nyaralóként, de állandó lakhatás céljára igény szerint felújítandó és átminősíthető. Tetőtér ráépíthető, illetve bővíthető az épület (30%-os beépíthetőség).

Közművek: víz, villany, csatorna a házban, gázcsonk a telken belül. A melegvizet villanybojler biztosítja. A ház fűtési rendszerrel jelenleg nem rendelkezik. A telken zárt, kézi működtetésű kút is van.
A faluban mindenféle szolgáltatás perceken belül, könnyen elérhető. Parkolni a telek előtt is, és a telken belül is lehetséges.

Az ingatlan ára: 29,9 millió forint. Kizárólag olyan komoly, készpénzes vevő jelentkezését várom, aki csendes életvitelű és szereti és tiszteli a természetet.
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 36 négyzetméter
Azonosító: 11058055
Telek: 488 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra