Eladó üdülő/nyaraló Tokaj 119 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Tokaj történelmi városában, a helyi pincesoron egy újjáépített szálláshely, mely csak a leendő tulajdonosán múlik, hogy nyaralóként, vagy vendégházként fog-e tovább üzemelni.

A ház 58 nm, belső kétszintes, a földszinten a konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig egy nagy szoba kapott helyet. Maximum 8 ember elhelyezésére ideális, ha vendégházként üzemeltetné valaki tovább.

A ház különlegessége a nappaliból megközelíthető pince, mely egy 6,5 nm-es lejárón közelíthető meg, mely hússzú, bútorozott, és 42 nm nagyságú, kényelmesen 16 fő befogadására ideális.

Az ingatlant 2 éve falakig leverték, teljesen újracsövezték, az összes vezeték áthúzásra került, hogy mostani szemet gyönyörködtető állapotát láthassuk. Minden nyílászáró tömör tölgyből készült, valamint a 2 szintet összekötő lépcső is.
A házon 5 cm szigetelés van, fűtéséről elektromos NOBO panelek gondoskodnak, valamint a hűtő-fűtő klíma.
Az ingatlanban nincs gáz, csonk az udvarban.

A ház mellett egy kicsi 14 nm-es zárt terasz került kialakításra, amely viacolorral burkolt, és amelyben jakuzzi, sütögető, kis asztalok kaptak helyet, teljes egészében intim. A házzal szemben egy 20 nm-es, szintén viakolorral burkolt terasz lett kialakítva.

Az árban a teljes bútorzat, ingóságok benne vannak.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 119 900 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11378489
Telek: 70 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra