Eladó üdülő/nyaraló Zalaboldogfa 19 000 000 Ft

Leírás

Zalaegerszegtől 8 perc távolságra, Zalaboldogfa Szentmárton utcában eladó nyaralóként is használható zártkerti ingatlan kiemelkedően jó adottságokkal!

A 4026m2-es sík telken egy közel 58m2 alapterületű 2007-ben épült téglaépület található, esztétikus kialakítással. Az épületben fúrt kútról bekötött vízvezeték látja el a konyha, a fürdőszoba, és a WC vízigényét. Az épület földszintjén, konyha, nagy nappali, hálószoba, fürdőszoba és egy wc található, míg a belső galérián 7 személy elhelyezésére alkalmas hely került kialakításra. Ez valamint az udvaron kialakított grillező, kemence és kiülő kiváló lehetőséget biztosítva családi események, kisebb rendezvények megvalósításához. A terület lehetőségei bő teret biztosítanak a fantáziának új elemek kialakítására.

A telek gondozott állapotú gyümölcsössel, konyhakerttel, 32 m2 melléképülettel rendelkezik. A mintegy 70 gyümölcsfa (alma, körte, őszi és sárgabarack, birs, szilva stb.) egyrészt kellemes elfoglaltságot biztosít, másrészt jó alapot biztosít különféle saját termékek előállításához.
Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot a megvásárlásra.

További információért, megtekintéshez keressen bizalommal, várom megtisztelő hívásukat! Ne feledjék Vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 19 000 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11286162
Irodai azonosító: HZ095762-4471222
Telek: 4026 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 11-20 éves
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra