Eladó üdülő/nyaraló Zalaegerszeg 8 000 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg Ebergény és Egerszeghegy határán kínálom megvételre ezt a 1335 nm-es területtel rendelkező, panorámás telken lévő téglaépítésű kis házat. Aszfaltos úton, könnyen megközelíthető!
A kétszintes épület alsó szintjén található egy beépített terasz, egy konyha-étkező helyiség és egy szerszámtároló. A felső szinten egy kényelmes méretű szobát alakítottak ki. Innen nyílik egy erkély is ahonnan csodás kilátás tárul elénk. A mérsékelten emelkedő telek K-NY tájolású.
Közművek közül a villanyt bekötötték, víz a telken belül található, csatorna pedig az utcán. Buszmegálló 200 m-re található.

A környékbeli szomszédok közül többen ott laknak a birtokokon, vannak kisebb és nagyobb, hétvégi és lakóházak is, egyébként csendes és biztonságos a hely, egymásra figyelő közösség alakult ki.
Ha Ön nem feltétlenül akar családi házba költözni, mégis vágyik egy kis békére, nyugalomra, saját, zöld környezetre, szeret bogarászni, kertészkedni, bográcsozni, ezt a kis birtokot Önnek találták ki!
A házikót egy ideje már nem használják, lakatlan, így egy kis felújításra, csinosításra szorul, ahogy a kert növényei is egy kis fazonigazítást igényelnek majd az új, gondos gazdától.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 8 000 000 Ft
Méret: 32 négyzetméter
Azonosító: 10206302
Telek: 1335 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra