Így keressen nyaralót négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a nyaralók
listáját
Válassza ki a megfelelő
nyaralót
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Kiadó üdülő/nyaraló Budapest III. ker, Békásmegyer, 10 Ft/hónap, 757 négyzetméter

Kiadó  üdülő/nyaraló Budapest III. ker, Békásmegyer, 10 Ft/hónap, 757 négyzetméter
10 Ft/hónap
üdülő/nyaraló, 757 négyzetméter
Egész szobák:
1
Azonosító:
10073257
Értékesítés típusa:
kiadó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
üdülő
Település:
Budapest III. ker
Cím:
Kossuth Lajos üdülőpart
Alapterület:
757 négyzetméter
Ár:
10 Ft/hónap
Szobák száma:
1
Telek terület:
10147
Telek terület típusa:
négyzetméter
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Budapest, Mozaik utca 7.), mint Kiíró, a Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Képviselő-testületének 510/2020. (VI.12.) számú határozatában megadott felhatalmazás alapján kétfordulós nyílt pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló ingatlan bérbeadására.

A pályázat tárgya:

A Budapest III. kerület belterület, 63660 hrsz.-ú, kivett üdülőépület, udvar művelési ágú, természetben a 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőparton elhelyezkedő, önkormányzati tulajdonú ingatlan sport célú bérbeadása. Ezen fő funkció biztosítása mellett – az ingatlanra vonatkozó építési előírások keretein belül – az Ajánlattevő egyéb hasznosításra is javaslatot tehet.

A pályázat tárgyát képező ingatlan adatai:

Cím: 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart
Hrsz.: 63660
Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar
Telek területe: 10.147 m2
Tulajdonos: Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat (Kiíró)
Terhek, széljegyek: 15 évre szóló elidegenítési tilalom a Magyar Állam jogosultságaként
Pályázati biztosíték
(bánatpénz): 500 000 Ft
Pályázati dokumentáció ára: bruttó 20 000 Ft

Pályázati feltételek:

A pályázaton való részvétel feltétele a pályázati dokumentáció megvásárlása bruttó 20 000 Ft vételáron, amely összeg semmilyen formában nem téríthető vissza. Az ingatlanra vonatkozó pályázati dokumentáció az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályán, előzetesen egyeztetett időpontban vehető át, személyazonosság igazolása mellett.

A pályázat jellege: nyilvános kétfordulós pályázat.

A pályázat Kiírója fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot annak bármely időszakában, indokolás nélkül, részben vagy egészében eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázati eljárás első fordulójában az a természetes személy, vagy átlátható szervezet vehet részt, amely a pályázati dokumentációt megvásárolta az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.-től. A pályázati dokumentáció megvásárlására vonatkozó díjat az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Raiffeisen Banknál Zrt.-nél vezetett 12001008-00140909-00100008 bankszámlájára kell átutalni. Átutalással történő befizetés esetén a számla kiállítása érdekében az utalás adatait, valamint a számlát igénylő adatait az [email protected] címre kell megküldeni.

A pályázat második fordulójában az a természetes személy, vagy átlátható szervezet vehet részt, amely a pályázati biztosítékot befizette az Önkormányzat Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12001008-00140645-00100001 számú letéti számlájára. A részvétel feltétele továbbá a pályázat első fordulójában a pályázati ajánlat előírt formában történő benyújtása, és az előírt alkalmassági feltételek teljesítése Ajánlattevő részéről. A pályázat második fordulójában történő részvétel feltétele továbbá, hogy pályázatot a szakmai zsűri támogassa.

Az ingatlan hivatalos megtekintése – az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztállyal előzetesen egyeztett időpontban – 2020. június 22-én 8:00 órától 2020. július 16-án 16:30 óráig lehetséges. Az időpontegyeztetés az elérhetőségi adatok megadásával az [email protected] email címre küldött elektronikus levélben kezdeményezhető.

Az Ajánlattevőnek pályázatában nyilatkoznia kell a megajánlott bérleti díjról, a pályázati feltételek elfogadásáról, csatolnia kell az ingatlan tervezett hasznosításának részletes koncepcióját valamint a pályázati formanyomtatványon megjelölt okiratokat és igazolnia kell a pályázati részvétel feltételeként előírt pályázati biztosíték megfizetését.

A pályázaton részajánlat tehető, ez az ingatlan egy részének hasznosítását jelenti. Részajánlat tétele esetén is – fő funkcióként – biztosítani kell a bérbe venni kívánt ingatlanrész sportcélú üzemeltetését.

Az ingatlanon tervezett és megvalósuló bérlői beruházások – amennyiben azokat a Bérbeadó jóváhagyja, a bérleti díjba beszámíthatók, a havi bérleti díj 50%-ának mértékéig, tételes, árazott költségvetés és a (nyertes Ajánlattevővel, mint leendő Bérlővel megkötendő) beruházásra vonatkozó megállapodás alapján. A bérlői beruházás kompenzációjának feltétele, hogy a felsorolt munkanemek teljes körűen, hiba- és hiánymentesen megvalósuljanak. A munkálatokra vonatkozó tételes, árazott költségvetés a benyújtandó pályázati anyag részét képezi. A bérbeadás időtartama 5 év határozott idő, illetve legfeljebb a bérbeszámítás során a beszámítandó összeggel arányosan meghatározott időtartam.

A pályázat első fordulójában a pályázati ajánlatot zárt borítékban, legkésőbb 2020. július 17-én 12:00 óráig van lehetőség benyújtani az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályával előzetesen egyeztett időpontban, a 1033 Budapest, Mozaik utca 7. szám alatti címen személyesen, vagy meghatalmazott útján. A beadási határidő után a Kiíró pályázati anyagot nem vesz át.

A pályázat első fordulójában beérkezett ajánlatok bontására 2020. július 17-én 12:05 órakor az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Budapest, Mozaik utca 7.) hivatalos helyiségében kerül sor, a pályázatbontás nem nyilvános.

A pályázat útján történő bérbeadás szabályait, a pályázaton való részvétel feltételeit az Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2015. (II. 16.) számú, az Önkormányzat tulajdonában álló egyes vagyontárgyak bérbeadásáról szóló rendelete tartalmazza. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztály +36 1 430-3472 és a +36 1 430-3463 telefonszámain lehet kérni.
Bútorozott:
bútorozott
Ez a nyaraló Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb nyaralót
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A nyaraló hirdetője visszahívja Önt!
A nyaralót megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.